Wat is snus?

 

Snus, ook wel uitgesproken als ‘snuus’, is het best te omschrijven als een soort poederachtig vochtig tabak. Snus is gemaakt van gestoomde tabak. Dit wordt vervolgens gemengd met natriumcarbonaat, zout en verschillende aroma’s. Snus komt uit de Scandinavische landen Zweden en Noorwegen en is daar enorm populair door zijn lekkere smaak en makkelijke gebruik.

 

Hoe werkt Snuus?

Je gebruikt het door het achter je bovenlip te stoppen. Hierdoor wordt nicotine door het slijmvlies gedurende enkele minuten tot soms wel een aantal uur opgenomen. Snus kan het best in de koelkast of diepvries bewaard worden. Op thesnuscompany.nl kan je terecht voor dit product van hoogwaardige kwaliteit. Hier kan je verschillende soorten snus kopen van verschillende merken en smaken. Je kan het zo gek niet bedenken of The Snus Company heeft het in het schap liggen. Daarbij zijn alle producten van deze snus webshop 100% vrij van tabak.

 

Er zijn op de wereld enorm veel mensen die verslaafd zijn aan het roken van sigaretten. Iedereen weet dat het roken van sigaretten enorm ongezond is. Roken schaadt niet alleen de gebruiker zelf maar ook de omgeving van de gebruiker. Wanneer je van roken overstapt op snus heb je een geweldig alternatief voor sigaretten. Je stinkt minder, je longen gaan er niet kapot van en er zijn andere voordelen voor je gezondheid. Zo krijg je wel je nicotine binnen maar niet de rook, teer en koolmonoxide.

snus

The Snus Company biedt je alles wat je nodig hebt.

Op thesnuscompany.nl vind je veel verschillende soorten van deze lekkere sigaret vervanger. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit cherry-cola-, aardbeien- of limoensmaak. Al deze smaken exploderen als het ware in je mond. Dit is eigenlijk het meest genoemde voordeel van het bestellen van nicopods, de smaak. En dat is in tegenstelling tot het roken van een sigaret een enorm groot verschil. Maar het grootste voordeel is dus dat je met dit heel gemakkelijk kan afkicken van roken. Dit komt omdat je wel de nicotine binnen blijft krijgen maar niet die dure pakjes hoeft te kopen of de hele dag naar rooklucht hoeft te stinken. Daarnaast is het veel beter voor je lichamelijke gezondheid. Je zult je veel fitter voelen en er gezonder uit gaan zien. Dit is het beste alternatief die je kan vinden. Gooi je pakjes peuken weg en bespaar enorm veel geld per maand. Je kan snus snel en gemakkelijk bestellen op thesnuscompany.nl. Daarbij zijn de medewerkers van The Snus Company bijzonder behulpzaam en geven je graag advies over hun producten.