• 100% Tabaksvrij

  • Gratis verzending vanaf 40,00,-

  • Snelle levering

  • Kwaliteitsproducten


kurwa-mango-20-30-50-mg-pouch

The Snus Company

Welkom bij The Snus Company, wij zijn dè Snus specialist van Nederland. Dit komt doordat wij een groot aanbod in verschillende Snus smaken hebben! Nicopods Killa  en Nicopods Pablo zijn ongekend populair. Soms wordt het ook Snooze genoemd!

Wil jij ook graag kennis maken met Snus? Bekijk de verschillende smaken in ons assortiment en zoek één (of meerdere) van deze heerlijke tabaksvrije smaken uit.

Wat is Snus ?

Snus is een tabaksvrij product en wordt gezien als een nicotine vervanger. Doordat roken steeds minder populair aan het worden is, is er een opmars aan plaatsvervangende nicotine producten. Het in Zweden ontstane Snus wordt gezien als de favoriet. Wij snappen waarom! Al ons Snus is geheel tabaksvrij en van de beste Zweedse kwaliteit!

Je plaatst het Snus tussen je bovenlip en tandvlees. Op deze manier proef je de heerlijke smaak en wordt de nicotine in je lichaam opgenomen. Op deze manier houdt je je nicotinegehalte op peil zonder te roken. Je valt niemand lastig met rook of geuren en het is ook niet schadelijk voor je longen!

Snus kopen of Snus bestellen? Dit kan eenvoudig bij The Snus Company. Snelle levering en bestel je boven 50 euro? Dan krijg jij jou Snus GRATIS thuisbezorgd!